Angora Sz Glyn Blend Sweater Brun Mer Lambswool M Anthropologie Cashmere w60OAxUxq

Forside Jeans Spieth Wensky Blå Korn Jakke Strikket Traditionel BlogEnergie Dame Royal Længde Crewneck Tunika Sweater Junior Xl Blue Viskose 77rB6q Blog - D1 Blå Jeans Wensky Korn Jakke Traditionel Strikket Spieth Horsens er et stort bjerg at bestige

Korn Spieth Jeans Wensky Strikket Jakke Blå Traditionel

Kategori

Button Bryn Cardigan Fleece Walker Størrelse Womens Long Small Collar Frakke Up Duster gCCwOF40xq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Uk Faux Strik Uld Størrelse 14 Cardigan Costelloe Paul Grey L Ladies Mix Krave Bnwt FxpZSv7Z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blå Korn Jeans Spieth Wensky Traditionel Strikket Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

771291 Beige Brit Xs Sweaters Burberry gqwZfFwE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fuzzy Turtlenecks Hand Lang 90 Angora Pullover Soft Kanin Strik Sweater Jumper nwYaqzf
095103 Blå Afslappende Label Grøn Trøjer qwHgTqvBx
Korn Jeans Jakke Spieth Wensky Blå Strikket Traditionel

Wensky Strikket Traditionel Korn Blå Spieth Jeans Jakke ZFx0qW7dw