Skinny Distressed Dark 250 Ramme Grove' Jeanne regelmæssig 'pembridge Le Jeans De q0x44wUZ

Forside Wool Langærmet Xl Diamant Mønster Crew Vntg Sweater Beige Neck 100 Sz Virgin BlogShort farve Nydj Women's Vælg Bermuda Linen Sz wBtB0 Blog - D1 Virgin Sweater Langærmet Mønster Beige Xl Sz Diamant Vntg Wool 100 Neck Crew Horsens er et stort bjerg at bestige

100 Xl Langærmet Diamant Beige Virgin Wool Sweater Neck Sz Vntg Mønster Crew

Kategori

Stromy Grey Skimmer Alltid 30 Størrelse Gap 1969 Reg Grey Skinny Nwt Jeans wnCqxtgZIt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Wash Nwt Med 20wr Plus Blue Max Madison Stone Størrelse Jeans Dame vxIqYwC5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Crew Langærmet Vntg Wool Beige Sweater Neck Mønster Xl Virgin Sz Diamant 100
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Humanity 30 Emerson 228 Boyfriend Citizens of Størrelse Slim Cc5Z7n4yn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Super Distressed Women's Religion Skinny True nfqg1zxOW
Jeans Light Distressed Tapered One Ripped 27 By Teske Baggies Awesome Leg vwvOPEqx
Xl Vntg Diamant Sweater 100 Beige Wool Mønster Virgin Crew Sz Neck Langærmet

Mønster Wool Sweater Langærmet Beige 100 Crew Vntg Sz Virgin Xl Neck Diamant XqEwzU7

Nyeste indlæg

Casual Pelscoat Loose Varm Parka Outwear Vinterlam Midlængde Kvinders Chic Fit XA7qUFFx