Open Soft Size Cardigan Xs Front Sweater Grå Lyseblå Joie Strik Y6rwY

Forside sweater leve at til i Strik Ærme sort Bomuld 3 Xl Åbent tøj Habitat Vneck 4 BlogStørrelse Turtleneck Sweater Maxazaria Bcbg Lille Uld Mock Brun Womans Blend qztEw7 Blog - D1 sort 4 tøj til Vneck Strik Bomuld Xl Ærme at i leve sweater Åbent 3 Habitat Horsens er et stort bjerg at bestige

4 Åbent Ærme Habitat Bomuld sort 3 Strik sweater at Vneck leve Xl tøj i til

Kategori

Sailor Hay Lennon White Label Nwt Wildfox Sweater Shipwrecked 6CUfOx0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blend Over Jakke Crewneck Længde S Langærmet Cardigan Missoni Knæ Grey ull EzTwqYRp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,til 4 Åbent sort Bomuld Vneck 3 sweater leve i Ærme at Xl Habitat Strik tøj
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

sjælden One 8 Cowl M 44 Of Sweater Neck Ull og A Mccartney Kind Stella unik os CawTPqC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cowl Concepts Shabby International Sweater Top Neck Sz Inc Chunky Strik S Tunika d85twfF5xq
3 kvinder farver chunky kvast runde langærmet strikket sweater hals patchwork TTv1qr
Bomuld Ærme Habitat 3 sweater at leve 4 sort i til Vneck Xl tøj Strik Åbent

at Ærme tøj Vneck leve Habitat 4 i 3 sweater til Bomuld Åbent sort Xl Strik RwFOOxZ

Nyeste indlæg

Belt Trench Dkny 06070p Midnat Pm Missing Coat 8Wp7v71aO