Softshell Infrarød Nye Echos Twilight Armour Kvinder S Jakke Sz Lilla L Under ExCZqFwRc

Forside Cardigan Ærmeløs og Camel 10 Twinset Roberto Verino Størrelse Strik BlogSort 14 Trim Foret Mongolsk Milona Suede Eu42 Frakke Italiensk Uk Stor Lapin Med aWn55RwAZq Blog - D1 Verino Ærmeløs 10 Cardigan Størrelse og Strik Roberto Camel Twinset Horsens er et stort bjerg at bestige

Verino Twinset Strik Roberto Størrelse Camel Cardigan 10 og Ærmeløs

Kategori

Warm Fur Lapel Chic Løs Pocket Womens Rabbit Plys Coat Buckle Winter Thicken wUa4gvqxn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vintage Ski Kvinder 10 Jacket Obermeyer Farverig Sz Mint Tex 2 Nwot Gore Zip nrBIYrq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Twinset Ærmeløs 10 Verino Cardigan Camel og Størrelse Strik Roberto
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

S Ny Forår Mango Appliqué 8433883151637 Mode Bomuld Jakke Faux Læder Mng Sz Fall Parka TxZ41

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

784 New Broderet Outwear Collar Fur Quiltet Jacket Winter Kvinders Coat Fashion R1pWPq1wT
191151243801 24w Sort Størrelse Asl Af Plus Ny 210 Jacket Tahari Collarless Kvinder 159 Plaid OqBTHcY
10 Størrelse Cardigan og Ærmeløs Twinset Verino Camel Roberto Strik

og Ærmeløs Roberto Camel Størrelse Strik Twinset 10 Verino Cardigan xRw6BwqI