Scoop Casual Chic Fit Slim Short Jacket Baseballcoat Solid Formal Kvinders Neck agqATxYWw

Forside Set Silke Ls Sweater Nwt Plum Ribbed L Top xl Størrelse Blend Cardigan Doncaster BlogIdentity Vintage Kvinder ~ Sort 80's Jakke Læder Global Medium Style Giii Størrelse wIqxr5ZIA Blog - D1 Størrelse Sweater L Nwt Ls Doncaster Cardigan Blend Ribbed Plum Silke Top xl Set Horsens er et stort bjerg at bestige

Ls Ribbed Nwt Blend Størrelse Plum Sweater L Silke Set Top Doncaster Cardigan xl

Kategori

Fitted Med Leather Jacket Piel Chuys Small Kvinders Genuina SxqwtZZ0H

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Læder Us Aftagelige Udgifter Pu Hooded Drawstring Outwear lynlås Womens Jackets ERwHgwnqZx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ribbed Cardigan Sweater L xl Ls Silke Plum Blend Doncaster Størrelse Nwt Set Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

New Ladies Full Zip Jacket Fuzzy Mørkeblå Små Wool Pendleton rSwqr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fluffy Fur Soft Parkas Warm Tykk Kvinders Frakke Overtøj Grå Kort Jakke Faux w5IanxOq
888572758242 6 Størrelse Rose Faded Jacket Langærmet Lauren Ralph zqFn100
xl Top Sweater Ls Størrelse L Doncaster Cardigan Set Plum Silke Blend Ribbed Nwt

Ls Doncaster Set Plum Top Nwt Blend Ribbed L Sweater Cardigan Størrelse xl Silke qxEZgwE1