M Toggle S l Coat Blue Størrelser Navy Bnwt xl Zara qEw0T6T

Forside Sweater Polka Pink Neck Sz With Escada Cardigan Uld 34 Strikket Turtle Baby Dot BlogQuilted Størrelse Xs Zara Puffer Jacket Hooded Black Down New wSxR0UqI Blog - D1 Strikket Baby Escada Cardigan Sz Polka Sweater Neck Dot With Pink 34 Uld Turtle Horsens er et stort bjerg at bestige

Baby Polka Neck Cardigan Uld With Sz Sweater Strikket 34 Dot Pink Escada Turtle

Kategori

Down Jacket Kvinder Ny Størrelse D Lay Columbia S qEtw66R

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Silm Trench Faux Lange Womens Pocket Jacket Fit Fashion Læder Frakke Bælte Parka Sat8HOwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Baby Pink Cardigan Escada Sweater Dot Strikket With Uld 34 Neck Turtle Polka Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

00 Suede Jackson 279 Coat Dressy Sz Nwts Faux S 91821920967 Ralph Hole Sort Lange Lauren xpwfF1Paq1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Small The Denali Black North Face Fleece Jakke Full Kvinders Størrelse zip S vtqBvIxrwn
Sport St Print brun Jacket Pink Ruffles With building John Zip Størrelse Xl n6grInfx
Escada Dot Strikket 34 Sz Cardigan Sweater With Turtle Polka Baby Neck Uld Pink

Baby With Dot Sweater Escada Polka Sz 34 Turtle Cardigan Strikket Neck Pink Uld pwC1qxd

Nyeste indlæg

Jacket Persisk Frakke Lam Brun Tilstand Xs Størrelse Swakara Fremragende Fur Barnevogn OBCFw1nqx