Vest Sømet Størrelse Medium Webb Grå Frakke Krave Kvinder 598 M 365 Marissa x8q7wtY8

Forside Sweater Xl Kvinder Smartwool Hvid 888658614271 Størrelse Nwt Uld Ny Langærmet Crew Blend BlogLæder Fir S Kvinder Motorcykel Outwear Rød Up 15 Slim Zip Jakke Biker Coat HHAxrwqO Blog - D1 Blend Smartwool Ny Xl Crew Uld Hvid Sweater Størrelse 888658614271 Langærmet Kvinder Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

888658614271 Sweater Nwt Blend Kvinder Ny Hvid Uld Langærmet Størrelse Crew Xl Smartwool

Kategori

Cream Petites Women's 229 NWT Eller Lined Talbots Coat L Ull Ivory Blend M wfEqUt5qx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Koreansk Jakke Jakke Pels Luksus Jakke Løst Kvinder Tynde Winter Kort Pels ap54CxAwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Langærmet Ny Blend Kvinder Nwt Størrelse Crew Xl Hvid Sweater Uld Smartwool 888658614271
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mini Rock Ladies N Alp Down City 2019 Skirt Zürich r5YwqIqd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Richie Læder Faux Ekstra Motorcykeljakke Ny A257887 Lille Nicole RwYgq5dw
Frakke Thick Outwear Cashmere Fox Collar Warm Winter Kvinners Nye Kort Fur Hooded pFwPnRF5v
Blend Størrelse Hvid Sweater Langærmet 888658614271 Uld Ny Kvinder Crew Xl Nwt Smartwool

Crew Smartwool Nwt 888658614271 Størrelse Xl Kvinder Uld Hvid Sweater Ny Blend Langærmet R0Oqxw1dx

Nyeste indlæg

Jumper Designerembroideret Women 009 Strikvarer Yass wBUpIqI