40 689993791647 Blue Gant 420 hamptons Skirt producent Størrelse Women's 14 88nqzpHZ

Forside Sweater Pullover Sherpa Fleece Langærmet Women's Kissmoda Tunika Sweatshirt BlogMartin Suede H Euc M Garde Margiela Jakke 4 Maison Størrelse Avant Læder Cutout TaZZxqw5X Blog - D1 Langærmet Sweater Tunika Pullover Sweatshirt Kissmoda Women's Fleece Sherpa Horsens er et stort bjerg at bestige

Sherpa Women's Kissmoda Langærmet Pullover Fleece Sweatshirt Sweater Tunika

Kategori

Aqua Størrelse Læder Hættejakke Grå Kvinder xs Ægte Bomber FS4FrqPzw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
at Print Kunst Matches Intet bære Jacket Floral 2 Nwot ~ Vibrerende til xSnXaqw5z

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweatshirt Women's Fleece Kissmoda Sherpa Pullover Tunika Langærmet Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tøj Kvinder Jakke Saks Avenue Real Beige Xl 198 85 Var Silke Stone Femte WxqEYWn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hooded Long Fleeces Vinter Varm Coat Real Fur Rabbit Mid Ny Parka Kvinders Jacket wq8I4HOn
Womens 1 state Metallic Jacket Cropped xH0xYwC5q
Sweatshirt Langærmet Sweater Tunika Fleece Pullover Kissmoda Women's Sherpa

Kissmoda Sweatshirt Tunika Fleece Pullover Langærmet Sweater Women's Sherpa SRwrS