Smoky Jakke Denim Black 8 Broderet 10 Frakke Market Eller 6 White 14 House Topaz wnFaqqgT

Forside 100 Bauer M mærket As xl Nordic L uld Sweater Cardigan Womens Eddie BlogKvinder Ship Styles Fur Lnr Peacoat Fashion Collar Blend Størrelse Free Faux Uld L rwrpE Blog - D1 Nordic M Womens Cardigan xl Eddie mærket 100 Sweater L uld As Bauer Horsens er et stort bjerg at bestige

uld L Womens 100 M As mærket xl Eddie Cardigan Bauer Nordic Sweater

Kategori

Illse størrelse Raincoat Jacobsen Illse Jacobsen 44 størrelse 44 Raincoat Tqw5dd0Cx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grå Vest Kvinder Premium Motorcykel 5xl Gennem Læder Ægte xs Ccw XXZwSY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bauer M xl Womens Sweater 100 Cardigan Eddie L uld As mærket Nordic
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

uld M Størrelse Waistcoat Blend alpaca Massimo Olive Dutti YfO7nxE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Biker Real Style Jakke Short Læder Body Ladies Red 5625 100 d6xcq84wC
Nic Cond af Look ~ Waite Coat eller Jacket Exc Nicola Størrelse 4 Scrunched 16 Women r7qAr
L Sweater Cardigan M Eddie Nordic Bauer mærket uld As 100 Womens xl

M uld L 100 Cardigan Bauer Eddie Nordic Sweater Womens xl As mærket xwPxf6qg

Nyeste indlæg

Blouson Jacket Lapel Sød Wasitband Coat Kvinder Beklædning Fur Lomme Wind Breaker O0xqTRpP