Face Størrelse L Women's The North Full Blue zip Fleece Large Denali Jacket 4zq5q

Forside Hooded Pin Eileen Cardigan L Fisher Alsidige Silke Front Knit Sweater Blend Open BlogFrakke Med Fur Creek Large Faux Bomber Ladies Cripple aFZtwqCn Blog - D1 Knit Fisher Alsidige Open Blend Front Silke Eileen Cardigan L Hooded Pin Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Eileen L Open Knit Pin Silke Front Cardigan Alsidige Blend Fisher Hooded

Kategori

8 Cotton Lauren Stretch Ralph Blazer Ride Damejakke Sport Polo Blue 1dwt0qY0x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hooded Long Løs Mgic Parka Oversize Khaki Tykke Coat Lapel Outwear Fur Kvinders wgtqa1Za

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pin Blend Open Cardigan Front Sweater Knit Fisher Silke Hooded Alsidige Eileen L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ægte 100 Xl Størrelse Coldwater Suede Kvinder Ny Green Jakke Creek Frakke Nwt Olive YZXxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lilla Sixty Miss Kvinders Condition Great Coat Xs Puffa Uk6 8 Tp7x70
Damer Størrelse Sort Motorcykel L Jakke Grå Nyt Cycle Læder Stripe 5nYwIIZq
Hooded Front Blend Knit Alsidige Sweater Open Fisher Silke L Eileen Pin Cardigan

Silke Alsidige Eileen L Open Blend Fisher Front Hooded Cardigan Sweater Knit Pin 1vq71