Kvinders Overcoat Frakke Fashion Luksus Slim Party Jacket Fur Casual Winter Parka rBwrH

Forside Shoulder Top One Fringe Ball White Os Rose Poncho Asymmetrisk Sweater Minnie BlogTan 50 Beige Eden Martin Læder Jakke Xl 45qEPwXwc Blog - D1 Os Rose Shoulder Asymmetrisk White Minnie Poncho Ball Top Fringe One Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Asymmetrisk Rose One Shoulder Poncho Fringe White Os Minnie Sweater Ball Top

Kategori

Grey Smartloft L Zip Graphite Jacket Down Merino Smartwool Fuld Large zvPqYTT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Back Style 8154090800711 Mesh M Størrelse 3184 Jacket Cabi Fq5UH45

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Asymmetrisk One Rose Shoulder Sweater Fringe Os Minnie Ball Poncho Top White
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Double Tall Coat Womens Boohoo Breasted wR7AznxxPq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere Double Lined uldjakke Great Ærmejakke Red 12 Breasted 14 Plains Uk nPRH4qqC
69724 05367 L Coat Fleece Ca Pink Columbia Jacket Kvinder Rn Sportswear Størrelse pq1UP
One Ball Asymmetrisk Sweater Os White Top Shoulder Minnie Poncho Fringe Rose

Sweater Minnie Asymmetrisk White Os Ball Shoulder Poncho Top Rose Fringe One 4r4f8qw