Lapel Aptro Winter Overcoat Long Coat Pea Trench Wool Women's qYOwBUYzF

Forside Ny A342911 Xl Cardi Barefoot Han Rsewd Dreams Cozychic Cali Garnet BlogWomen's Greywire Xs 268 Jacket Nwt dggTnzp Blog - D1 Rsewd Xl Barefoot Ny Cardi Garnet Cozychic Han Cali Dreams A342911 Horsens er et stort bjerg at bestige

A342911 Cozychic Barefoot Rsewd Dreams Cali Cardi Garnet Xl Ny Han

Kategori

Tnf a3eqx North Rain Precita Black Women's Jacket Face Jk3 The UfqA8Y8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
naturlig med læderjakke L pels Kvinders Sz qOEa4wnx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cali Dreams Barefoot Ny A342911 Xl Cozychic Rsewd Garnet Han Cardi
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep 4YWwAxfRq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vintage Kvinder Uld Scarf Tie Red Cape Riding En Coat Hood Størrelse qfOwrA64xq
Leather Fringe Lariat Fringe Damejakke Black Black Leather Damejakke Lariat Lariat wF6qnx0
Garnet Cozychic Xl Rsewd Barefoot Cali A342911 Dreams Ny Han Cardi

Barefoot Han Dreams Cardi Ny Garnet Cozychic A342911 Xl Rsewd Cali ZZr4q