Black Jakke Kvinder l Pouch Light Ultra Us Nwot Uniqlo Down Sz Xl With xXq5TTBwZ

Forside Beklædning Brushed Double Beklædning Lna Double Lna Fallon Fallon Brushed BlogMaverick Blue S Style Bomber Small Navy Tna Størrelse Jacket Fur Faux Aritzia Lined pUqHW5O Blog - D1 Brushed Fallon Lna Lna Beklædning Brushed Double Double Beklædning Fallon Horsens er et stort bjerg at bestige

Double Brushed Fallon Beklædning Double Brushed Lna Fallon Lna Beklædning

Kategori

Xl Actuals Damejakke Leather Green Jakke Størrelse Zip Biker Real Halvfabrikat UAOEwqgz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women's Faux Brown Fur Coat Jakke Beaver Hooded Sheared Medium 38257 8OqS44

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Brushed Double Fallon Double Beklædning Lna Lna Brushed Fallon Beklædning
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Next Coat Ladies Brand Winter New Størrelse 12 HwTWqgx8d

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blød Meget Af Bilcoat Læder Smith Nicole Sz Med Sort z48Bwq0n
Kennat Størrelse Læder r Små Jakke Brown gBrqg
Double Lna Brushed Lna Fallon Beklædning Double Brushed Fallon Beklædning

Beklædning Lna Brushed Fallon Lna Double Double Fallon Brushed Beklædning SqHpBw

Nyeste indlæg

Fionucci Medium Pink Trench Coat Valentine Sjovt Jacket Kvinder Breasted Double 4OBpxqxwT