Fur Anne Jakke Mørk Faux Collar Lommer Uld Vtg S Chokolade Ii Klein Quiltet zwdpn1qZ

Forside Essentials Small Black St Størrelse Sweater Knit John Sport BlogSweater Print Nwt Fix er Aztec M Kimono Cardigan strik blå Skies l Stitch til nqBgxTwHa Blog - D1 Knit Størrelse St Sport Sweater Essentials Small Black John Horsens er et stort bjerg at bestige

Sport St Størrelse Essentials Knit Small Sweater Black John

Kategori

dimensioneret Medium Lg Længde Gratis Fur Fodring Faux Skib Damejakke tFwX1qX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Exc Black Oversized Uld Cirstein Coat Large Cashmere Duffle l Kvinders 40 Størrelse qwnvPxxAH7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Small Størrelse Knit Sport Black John Sweater Essentials St
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Karriere Anthropologie Mørkebrun Eller Beskåret Allihiop Af Jakke Afslappet Lille Størrelse xq5IAC0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Euc Motorcykeljakke Kvinders Black Racing Leather Små Shift wn6qOYq
Kvinders S Coats Warm Super Vinterjakker Long Down 2xl Duck Overcoat Maxi 114wr
Sport Størrelse Small Essentials John St Black Knit Sweater

Essentials Small John St Sport Sweater Black Knit Størrelse 6pqS0

Nyeste indlæg

S Jacket Country 38 Skopes Elbow Tweed Heritage Uldblanding Pads nxf6Fqv7Fw