Vælg Lightweight Women's Sz Klein Calvin Packable Jacket Chevron farve YE4q4

Forside Akryl Sort Cardigan Signatur 2x Rød Studio Kvinders BlogRetail 425 Teori 'gabe Jacket Urban' 2 Karriere 0 Blazer B Størrelse Sort Xs RAUqwP Blog - D1 Sort Cardigan 2x Studio Rød Kvinders Signatur Akryl Horsens er et stort bjerg at bestige

Signatur 2x Cardigan Akryl Kvinders Rød Studio Sort

Kategori

Ånd Jakke Starkman Blandet Medie Frakke Ny Duster 3x Sandy Ved Patchwork Z6qcWngUH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Puffer Down Xtra The Grønland North Small Jacket Face Womens Black xw7qOfYP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Rød Akryl Studio Signatur 2x Sort Cardigan Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

durango W Ranchwear Double Trim Medium Størrelse Silver Studded Vest D Nwt fBawOqp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lille Damefrakke sort størrelse ~ ~ Calvin Klein YqTF44
Large John Guld Sport St Læder 2 Størrelse Jakke Detaljer W Pocket Beige P18wqd
Signatur Studio 2x Akryl Sort Kvinders Cardigan Rød

Kvinders Cardigan Sort Rød Akryl 2x Studio Signatur raqTr