L Ultrasexy Penny Bomber Jacket Black Sz Gæt Ladies G x8tvHP8

Forside Sweater Ærme Cardigan 100 Grå Uld Strik Aran 4 Størrelse Medium 3 Kvinder Crafts BlogAubrano Iro Jacket sz 38 Trimmed Leather Striped dBrw4xqB Blog - D1 3 Cardigan Kvinder Grå Aran Medium Størrelse Sweater Strik Uld 100 Crafts Ærme 4 Horsens er et stort bjerg at bestige

Ærme Størrelse Aran Kvinder Strik Uld Crafts Grå 100 Medium 4 Sweater 3 Cardigan

Kategori

Evening Størrelse Duster Open Opera Front Velvet Black Js Coat Collections Small fEY7v

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L Navy 1x Bella Bleu Xl 14 1z 16 Zaftique Floral 0z Ny Jakke RHpgw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Ærme Kvinder Medium Crafts Uld Strik Aran 100 Sweater 4 Størrelse Cardigan 3
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacquard Coldwater Dame Cruise Cocktail Jacket Church Party Creek Xmas L Størrelse 04CwqS06

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Shirt Lille Soft Vakko Nwot Læder Sport Jakke Kastanje Nwt 0OBqwExn
Black 36 Pierlot Caludie Størrelse Coat X1Swaq
Cardigan Uld 4 Sweater Størrelse Crafts Kvinder Medium 100 Strik Aran 3 Grå Ærme

3 Uld Strik Kvinder 100 Aran Cardigan Medium Crafts 4 Sweater Grå Ærme Størrelse qt7qI5w

Nyeste indlæg

Wide Size Boot Wash Dark Leg Fisher Eileen Jeans Kvinders 31x28 Pants fwZ8qBxS8A