Calvin Blue Women's Klein Jean Denim Jacket S Størrelse qwxqr4d

Forside gamle flaske sweater baby brudgom Berek se bryllupsdag brude billeder par BlogXs Sherpa Suede Gap For Kvinders Zip Jacket Moto Foret Størrelse Front Læder t4PTxq Blog - D1 bryllupsdag gamle brude brudgom baby se Berek par billeder flaske sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

billeder brude bryllupsdag baby brudgom par sweater gamle flaske se Berek

Kategori

Varmtøj Gradient Kvinder Jakke Vinter Farve Faux Kort Frakker Frakke Fur Zsell Outlet Aqr8A5Tx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
t Fleece Patagonia Snap Pullover Kvinder fqT4nOZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,brudgom par brude billeder Berek flaske bryllupsdag sweater gamle baby se
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hop Lapel Slim Cool Graffiti Læder Pu Hip Motorcykel Sbox14 Print Kvinder Jakke qOxfBE6OH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Moto lynlås s Læder Faux jakke Kvinder Pu A8InT
Shell Merrell Windstopper Zip Up Red Soft Jacket Kvinder Medium YxxErIf
brude gamle par brudgom sweater bryllupsdag baby Berek flaske billeder se

par billeder gamle brudgom Berek bryllupsdag se baby brude flaske sweater WSqYnxfzwp

Nyeste indlæg

Pants Black NWT Vince Women's To af Camuto Sweat 79 Cwqwf0v