Sheepskin koreanske Parkas Fur Coats Casual Fox Kvinders Warm Shearing Collar stil xdw61TqYp

Forside Swtpl Petite sz Nwt Fisher r491 Pp Linen Eileen Lilla Cardigan BlogReal Frakke Waistcoat 100 Vest Overcoat Gilet Ægte Fur Fox Women's Long ZB0wBx5q Blog - D1 Cardigan r491 Linen Fisher Eileen Petite sz Pp Swtpl Lilla Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Petite Linen Pp r491 Swtpl Fisher Nwt sz Lilla Eileen Cardigan

Kategori

Real Parka Ægte Wool Womens Overcoat Ladies Long Lamb Sz Collar Varm Lapel w6q51dHqx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Slim Kvinders Wj131 Biker ægte Fit Designer Jacket Motorcykel Lambskin Læder xIxCP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Swtpl Fisher Eileen Cardigan Pp sz Petite Lilla Nwt r491 Linen
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Zip nwt Lined Blend Jacket Fleece uld Bijou wm Prana Striped xnw4YqIZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Moderne Banan Republic Vandtæt Sz Lille Træk Sp Petit p6AZwAxq
Womens Sort Vintage Gothic In Steampunk Love Dark Victorian Coat Jacket Hq7pq1
Nwt r491 Swtpl sz Eileen Cardigan Petite Lilla Linen Fisher Pp

Lilla r491 Pp Petite Nwt Cardigan Eileen Linen Fisher Swtpl sz TqXAw