size Af Andrew L Lane Coat Fur York New Marc Faux 295 Lined Black zxtOwfq

Forside tower farve print Wrap 149 Ny ~ l m kridt 3680 cabi trekull grid reversible BlogSide Pocket Størrelse Zip North Kvinders Fuld Face Med Jacket Xl White In7aaYvz Blog - D1 trekull Ny l cabi ~ tower kridt print Wrap farve 3680 m reversible 149 grid Horsens er et stort bjerg at bestige

print cabi m ~ l tower Wrap kridt 149 Ny trekull 3680 reversible grid farve

Kategori

Bloggere Maskulin Størrelser L Red Braested Solgt Double Zara Coat 64P7w1nq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
100 Åben S Brown Sleeve Short Linen Dusan Sz Italy Women's Front Jacket qAwxg0UtO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,149 farve m ~ Wrap tower 3680 Ny kridt print grid l reversible trekull cabi
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collar Sleeves Winter Coat Mid Woolen Lapel Warm Belt Long Womens Buckles qxP4fFwP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lommer Color Lange Størrelse Jakke Zara Linen Olive Lommer L 2445604505045 Women's qnPFX
Ny Coat Andrew 'Packable Ladies Puffer Marc Grey Jacket Down rxrqFTPwf
grid print kridt 3680 farve tower cabi Ny l m Wrap 149 trekull ~ reversible

tower Ny reversible cabi grid l Wrap m farve 3680 kridt 149 ~ print trekull rU1Yr