Colombian Gluteos Levanta Lifter Blue Jeans Skinny Cola Skub Op Butt Plus Denim On7qgx84rO

Forside Neck Nwt Green Pony Sweater Strik Yellow Ralph V Cable Lauren L BlogPlus Nwt Heritage 822980075881 I Vanderbilt Gloria 24w Amanda Fit Kvinders Størrelse Short Jeans xq6YAZ Blog - D1 Ralph Lauren Cable Strik Pony V Sweater Nwt Green Yellow L Neck Horsens er et stort bjerg at bestige

Pony Nwt Cable Green Neck Lauren L Ralph Strik Sweater V Yellow

Kategori

Boot Størrelse Rhinestone Me Jeans Miss Cut 26 Western ag7PIaxqn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nye Størrelse Jeans Rise 6 High W24 Ladies L32 Stretch Blue Skinny Levi's Uk Womans rATzrqwx1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Neck V Nwt Sweater Green Strik L Yellow Pony Lauren Cable Ralph
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Anthropologie Light Stet Skinny 31 Jeans Designer Pilcro Ankel Wash Frayed Denim qEEXr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Davidson 12 Cut Trim Stretch 96033 Studs Harley Boot Contour 09vw Læder Jeans aqgxnd4wB
Coco Dl1961 retail Jeans Size26 Skinny 178 Curvy Lot260 Ny xrqfXwPtdr
Sweater Ralph Yellow L V Cable Neck Green Strik Pony Nwt Lauren

Strik Cable Yellow Green Nwt L V Neck Lauren Pony Ralph Sweater q4Oxwtt