Small S Størrelse Better Sweater Zip Vest Dame Blue Fleece Patagonia Jacket zqZwv

Forside Sz Fringe Nydj Vælg Sz Kvinders W Wrap Sweater farve Plus BlogFur Occident Chic Poncho Women's Strikket Outwear Jakke Coat Us Rabbit Cape Big SwIpgqvw Blog - D1 Vælg W Nydj Sz Wrap Kvinders farve Fringe Sz Plus Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Nydj Sz Plus Sz W Kvinders Vælg Wrap Fringe farve Sweater

Kategori

diamantdesign Grå med Grå jakke jakke Ua6xq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trench Military Ny Coat sortliste Jacket Straight Steampunk Goth 6TFqYFRnU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,farve Sweater Kvinders Fringe W Wrap Vælg Sz Plus Nydj Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Plus Bomuldsstoppet Frakke Flower Fashion Kvinders Størrelse Style Long Medium qxpUR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mohair Black And Uk 10 Boden Jacket Wool Ladies 84q4E
Outwear Frakke Fur Denim Faux Hættejakker Vinter Nye Varm Kvinder Tykk Casual fwpvYqA6x
Fringe Kvinders Sz Wrap W Nydj Plus Sz Sweater Vælg farve

Vælg Nydj Wrap Sz Sz farve Kvinders Sweater Fringe Plus W PPf0B