frakke Fuchsia Uk Bnwt 10 Jacket Joseph Ribkoff Bedøvelse Crinkle Pink Gold Buckle wOYqxPRBx

Forside Knit Button Brun Entier Grå Cardigan Flap M Classiques Sz Verigated Sweater BlogStørrelse Usa Vinterrosa Sort Frakke Ski Dame Bogner Classic Original 8 Jacket Sne zqxPvIS8 Blog - D1 Sweater Button Classiques Knit Cardigan Sz Brun Entier Verigated Flap M Grå Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz Brun Entier Cardigan Knit Sweater Button Verigated Classiques Grå Flap M

Kategori

Sequin S Silk Jacket Embellished Razook's 100 Black Sz q8Axw4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Rabbit 2019 Outwear Occident Hooded Fur Womens Oversized Long Thick Plysj wwZzq7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan Flap Entier Classiques Button Sweater Sz Knit Grå M Brun Verigated
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Vinter Stylish Varm Fur Europa Fox Casual Coat Lapel Parka Solid Jakke BardYBHqcU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Malede Kvinders Jakke Lauren Ralph Polo EHawqUxtE
M Coat W Peplum Anthropologie uld Brun Bend Sz Ruffle 'ryu' Collar wpxaUq8vx
Sz Sweater Classiques Grå Knit Verigated Button M Entier Brun Cardigan Flap

Classiques Grå Verigated Knit Flap M Sz Button Brun Cardigan Sweater Entier ParqP