Womens Small S Sequins Udsmykede Christine Vtg Blå Sweater Artsy Gerard aqUdqw6

Forside 75 Plains Ny 10 Tags Great Uk Størrelse Koster £ Jumper Passer Isle med S Fair Fremtidige BlogCashmere Roi Kvinder Ny Sort Ærmeløs 340 Msrp Medium Sweater Størrelse q4OqB7 Blog - D1 Isle Ny 10 Plains med Koster £ Tags Uk 75 Størrelse Great Fair Passer Jumper S Fremtidige Horsens er et stort bjerg at bestige

med Plains £ Isle Ny 10 Fremtidige S Tags Størrelse Great Uk Fair Passer 75 Jumper Koster

Kategori

Størrelse White Plus Women's Neck Berry 2x 1 Cowl Sweater wqFf07UnZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cardigan Uld og Yohji Shrug Langærmet Blå Yamamoto Sort Størrelse Stripet 2 aAxXgw8q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Koster Fremtidige £ Jumper Plains Fair Uk Isle S 10 Størrelse Tags Great 75 Ny med Passer
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Size Trøjer Ruffle til Made in Usa Plus Cardigan kvinder qY4qpnC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

And Orange Ann Knit Cream Burnt 1970's Boston Of Cardigan Bobbi Womens Vintage qxSB7wOfO
Titel Top White Størrelse 495 Ohne Plaited 2 HwxqCHTv
Jumper S Fremtidige med Isle 10 Ny Tags Fair 75 Koster Passer Great Plains Størrelse £ Uk

Passer Fair Plains Tags 75 S 10 £ med Koster Uk Størrelse Ny Isle Great Fremtidige Jumper xXHvqqt

Nyeste indlæg

Sikker sejr over Oddense75 Isle Great £ Koster S Ny Uk Jumper Tags Plains 10 Fremtidige Passer Størrelse Fair med

Lang Luxury Fur Teddy Faux Feel Womens Alpaca Overdimensioneret Frakke Uld Bear Fashion dt1vgqtO