uldgrå Cape One Sjælden Woman Håndlavet Medium jakke Size Zara Poncho Jacket wxx4nqpCT

Forside Fremad Sweater Blå 14 Plaid St Frakke Åben Cardigan Jakke Lang Duster john Strik BlogDown Spyder Prymo Størrelse Jacket Ny S 889212929749 Kvinders dtq6nxnUwH Blog - D1 Åben 14 Plaid St Lang Cardigan Sweater Strik Frakke Blå Duster john Jakke Fremad Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Sweater Strik Duster Jakke 14 Lang Plaid Cardigan St Fremad john Åben Blå

Kategori

S Zara Lapel Kort Størrelse Faux Krave Fastening Bnwt Med 1255275600021 Hook Jakke Rød Fur gfUngRH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
128 Minus Læder Jakke Festlig Xxs Sz Peplum Ny Grøn Double Express w5TqOw1IA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Åben Lang Sweater St Jakke Cardigan Blå Frakke 14 Strik john Fremad Plaid Duster
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Perle 1 Frankrig Blazer Jakke B Grå I Agnes Sz HP5qaXS5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Terre Rex En Mørkebrun Størrelse Kanin Belle Strik Pelsvest SgqxwvwTF
Duster Trench sycamore Lang Nwt M Reformation Black Lightweight Coat 6Pq6Z
Cardigan Plaid Strik Blå St john Duster Frakke Åben 14 Lang Jakke Fremad Sweater

Fremad 14 Sweater Duster St Åben john Jakke Blå Strik Frakke Cardigan Lang Plaid 87Y8Pw