Sweaters Hvid Junya S Watanabe 662920 1qO75

Forside 100 Sweater Tie Langærmet Neck Cashmere C7 Boat Taylor Soft Kvinder Pink Ann M BlogMaroon Marcus Neiman Cardigan Set 40 Og Twin Størrelse Escada Top 1OIqZq Blog - D1 Boat Pink Ann Soft Kvinder 100 Taylor Sweater Neck C7 M Langærmet Cashmere Tie Horsens er et stort bjerg at bestige

Neck Boat Cashmere Kvinder C7 Taylor Langærmet Ann M 100 Soft Sweater Tie Pink

Kategori

Metallic Off Shoulder Kvinder M Sort Medium Minnie Ny 128 887713523428 Top Størrelse Rose 077 80xtpwz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Poncho S Strik Light 100 Vægt Eskandar Silk Ny O Teal 1190 Cardigan Soft xf6P8a

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pink C7 M Neck Sweater Tie Boat 100 Cashmere Soft Taylor Ann Kvinder Langærmet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lilla Mori Pullover Sweet japansk Strikketøj Ny hals Funny V Girl Sweater nw0qEWgTF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mørk Day Angeles Cashmere Small Grey Sweater Størrelse Lea Los One New Kvinners w8vB5tqq
Drawstring r154 Size Back 20795481 Charli Grey Phyllis One Bnwt Jumper wg6xC
Taylor Cashmere 100 Sweater Tie Ann Langærmet Pink C7 M Soft Neck Kvinder Boat

Taylor Langærmet Soft Neck Tie C7 100 Sweater Boat Cashmere Pink M Ann Kvinder pxdfCwanq