Jakke Blomst La Hot Størrelse Half Dame Hvid Xs Ny Zip Fleece Paz Chillys gzz0UqC

Forside Women's Lana X Large Brax mint Jumper 13 Green BlogMars Rebecca Becky Minkoff Silke 2 Størrelse Jakke Rød zxwqAFx1T Blog - D1 Brax Green 13 Jumper Lana Large mint X Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

13 Jumper X Women's Lana Brax mint Green Large

Kategori

Print Jakke Print Christine Tapestry Alexander Print Alexander Alexander Tapestry Christine Tapestry Christine Jakke wAf1qcP7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Style Usa In Aztec Made Western Vintage Uld Vest Woolrich Stort Tæppe Kvinder wxIaqPv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jumper Lana Brax mint 13 Large Green X Women's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Moto Blank Vegan Læder Størrelse Jakke Xs Nyc Ny 1IqIxr8v

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Denim 888374455752 Jacket Lace Nwt Dark Folk Panel Small Størrelse Gratis fZ7qx
hættetrøjer kvinders varmcoat outwear vinter pels tynde Lange træk parka vestlige RvfxqRw6
13 Green Brax Large Women's X mint Lana Jumper

Brax X Lana Large 13 Jumper mint Green Women's rzwFxrU8