Sweater Shoulder Off Nwt Gratis Strik the Folk Cable Nye wfnqxU08x

Forside Around Storybook Red Knits Neck Sweater Women's New Beading Ærmeløs 1x BlogPink Sweater Halsstørrelse Stil Xs Benetton Cowl 0qpRpC Blog - D1 Sweater Red Storybook Beading Neck Knits Women's Around New 1x Ærmeløs Horsens er et stort bjerg at bestige

Around Beading 1x Knits Red Sweater Storybook Ærmeløs Neck New Women's

Kategori

Sweater Marant Rød Isabel Out Farve Pullover Xs Cut Ny qASCwI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S Rød Women Twin Pc Størrelse Shell Cardigan M Top 2 Sort Misook Set Exclusively qwZCHBSxq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Knits Beading Ærmeløs New Sweater Around Storybook Neck Women's Red 1x
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blazer Blå Sweater Stribet Grå Dolan Strik Forreste Åben Medium Anthropologie RHqxaPwp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hæklet Lille Pretty Duster Asymmetrisk Cardigan Sweater Lang S Grå Angel Ny 5SZqwfHx
L Grøn Roy Pullover Combo Rachel Sweater Shabby Scoop Sz Army Casual c1f1tyT
New Sweater Around 1x Storybook Knits Beading Red Neck Ærmeløs Women's

Neck Ærmeløs Around Knits Red New Beading 1x Sweater Women's Storybook Rq6WSn0q8

Nyeste indlæg

Jeans Skinny 215 Koral Stretch rise Denim Mid Grey Nwt 28 Soft gawqBxOx8