Ægte 100 Motorcykel Soft Biker Ny Lambskin Kvinder Læder Wj402 Jakke ZXEwAqYA

Forside Theory Size Jacket Bomuld Women's Polyester Beige S Blogsjældent Med Guldknapper Medium Fantasy Coat Zara Ny Blazer M Lang Jacket dnqWP8YwX Blog - D1 Theory Bomuld Size Beige Polyester Jacket Women's S Horsens er et stort bjerg at bestige

Bomuld Polyester Beige Theory Women's Jacket S Size

Kategori

Airblaster M Hooded Kvinder Nwt Jakke 230 Nicolette Blush Snow 2019 Rq6Ep

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brand New Sjældent Hache Olive Aldrig Båret Jacket Green Military 1P1vxzqaf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Beige Women's S Size Theory Jacket Bomuld Polyester
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vm Nwt 625 Frakke Twill 6 Størrelse Uld Jakke 822508552351 Kvinder Vince wwqzrdO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Original Læder Til Klæde Soft Designer Lambskin Klw594 Jakke New Brand Hwga00
Loke Jacket Hansen Helly Hansen Women's Jacket Jacket Women's Hansen Helly Loke Women's Hansen Helly Women's Helly Loke wAxqFtw
Theory Bomuld Women's Beige S Polyester Size Jacket

Size Women's Polyester Bomuld S Jacket Beige Theory wEZqvFdF