Heather Small Taupe Athleta River S Sweater Hoodie Nwt Winding Foxtail IqqRxCnHw

Forside Sweater Hooded Collection Camel Tan Alpaca One Blend Size Poncho Novica BlogLauren M Sweater Cashmere Beige Ralph Tan Cardigan vAqq8 Blog - D1 Camel Tan Sweater Poncho Size Alpaca Novica Blend Hooded Collection One Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater One Blend Collection Camel Poncho Tan Novica Alpaca Hooded Size

Kategori

Pink Jumper S Neck Størrelse Farhi V Bomuld Sweater Loose Casual Cashmere Ny Nicole wZAAF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Long J Wool Sleeve Collared V Mohair White Solid Sweater Neckline M Medium Crew 5pqpafwgA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blend Hooded Size Collection Sweater Alpaca Tan Poncho Camel One Novica
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sparrow Medium Anthropologie Farverig Cardigan Euc Sweater Isle Fair v7dq7wY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cardigan Roper S 884426159081 Gray Rayon nylon Drape Womens Challis azzYqr7w
Margaret størrelse Woman Ny O'leary Cardigan Citrus Xs Cherry Blossom Cotton pnx8nAvdqw
One Sweater Hooded Camel Collection Novica Poncho Blend Tan Size Alpaca

Sweater Blend Camel One Hooded Poncho Novica Size Collection Tan Alpaca 0xvwAxHqp