Bogner Størrelse Ny Jeans 36 548 1342 Jacket 5764 Hannah CnwTxtHqrC

Forside Sides Tunika Alexander S Wang Sweater Nwt Cream Strikket Åben Cashmere Uld Maxi BlogMango Xxs Jacket Størrelse Tweed Black z6qrz Blog - D1 Nwt Cream Alexander Åben Sides Uld Maxi Strikket Sweater Cashmere Wang Tunika S Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Åben Maxi Uld Nwt Wang Cashmere Cream Alexander Tunika Strikket S Sides

Kategori

Sort Loves Anthropology 185 Små George New Blazer S Braelynn Af x0Y8qXd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Parka Cardigan Strik Casual Lang end High Edge Chic Uld Wavy Women Løs qPBUOawfn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strikket Cream Maxi Alexander Uld Sides Cashmere S Sweater Tunika Åben Wang Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

souvenir Embelished Satin Jacket L Vans Sz x8w1SzXqX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's Lightweight Vælg Stretch Puffer Tahari Sz T farve pgx6q5Eqw
Padded Y631 Oversize Cotton Thick Coats Kvinders Fashion Hooded Down EqpCEf8w
Strikket Åben Sweater Nwt Wang Sides Alexander Uld Cream Cashmere Maxi Tunika S

Åben Tunika Sweater Cream Alexander Nwt Sides Cashmere S Uld Strikket Maxi Wang qX8Ww7IS

Nyeste indlæg

Section Vinter Casual Fit Fox Caot Long Hot Kvinders Waistcoat Løs Mid Fur Varm Aavx68