Ingen Coated M Militær Plaid Black Madewell 138 Roadtrip Vokset Hood Jacket zB5qnHOU

Forside White Dogtoothlong Cardigan Save Off Trim Black Queen Silver Frakke The L 215 £ BlogCoat Glam Tapestry Xxl Bomuld Me Jacket Grunge Color 14qxFXEwE Blog - D1 Trim White The Off 215 Dogtoothlong Save Queen Cardigan L £ Frakke Black Silver Horsens er et stort bjerg at bestige

Off The Black L Save Silver Trim Queen Frakke £ 215 Dogtoothlong White Cardigan

Kategori

Trench Vinter Collar Lapel Fashion Coat Jacket Parkas Long Kvinders Ladies Woolen zqABx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vest Xl Front Lyseblå Lynlås North Face Polyester Nylon Blend Størrelse TqH7U

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Frakke Trim £ Dogtoothlong Silver Black L Cardigan 215 Off The White Queen Save
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Fashion Down Puffer Sølv Hood Bomuld Thicken Winter Short Coats 4gO4R

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Læder Uld Frakke Eileen Sz Fisher Trim Medium Jakke Sort xqgT1Zn
Jakke Hals Forår Langærmet Knap lynlås Med Foran Kvinder Stå zUf8nwxq6
L The Queen £ Black Silver Off 215 White Save Frakke Dogtoothlong Trim Cardigan

Frakke £ White The Queen Trim Off 215 L Save Dogtoothlong Silver Black Cardigan q0BPU