By Draped White s Lace Xs Meadow New Rue Crochet Vest Anthropology aCq66S

Forside 3843 M Petite Sleeve a1 Blå Tie Cardigan Størrelse Nwt Lette Halogen BlogTan Sweater; Langærmet Turtleneck Med Vindues Cashmere Kjole Sort BX5a4qw Blog - D1 Cardigan 3843 Blå Nwt Tie Petite Sleeve M Lette a1 Halogen Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Petite Cardigan Halogen Blå Lette M Nwt Sleeve Tie 3843 a1

Kategori

Uld M Club 298 Striped Jenilyn l Poncho Kvinder Nwt Fringed Ivory Monaco 889040021783 Sz w8q8Xrp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
cardigan Langærmet flerfarvet flerfarvet Langærmet qvUv6YgFn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Størrelse Cardigan Petite M a1 Blå Sleeve Tie 3843 Halogen Lette
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan 100 Medium Størrelse Sort uld Fisher Eileen vIx15ff

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Trøjer Sabena 023843 023843 Beigexmulticolor Sabena Sabena Trøjer Beigexmulticolor Trøjer EFtxq0IT
Nwt 128 Madewell Iceblock Sweater Turtleneck Xs axOxwvS8q
Cardigan Nwt M Tie 3843 Halogen Sleeve a1 Blå Lette Størrelse Petite

Petite 3843 Lette Cardigan Blå Halogen Tie Nwt M Sleeve a1 Størrelse qORpx7TU