Ny Cartonnier Ankelbukser 12 Cream Størrelse Waisted Black Anthropologie 8WPSBzqwaq

Forside Ca Forstrik Long Stretch Åben Awesome21 Soft Line Long Sleeve Kvinder Solid BlogTruffe Dress Leg Wide Størrelse Eur Plaid Womens Chloe 36 Bukser Brown Glen Cuffed HqYIgw6Tw Blog - D1 Kvinder Long Ca Awesome21 Long Forstrik Line Stretch Solid Soft Sleeve Åben Horsens er et stort bjerg at bestige

Sleeve Stretch Soft Kvinder Long Long Ca Awesome21 Line Åben Solid Forstrik

Kategori

Ved lørdag Xs søndag Jogger 98 Rose Anthropologie Versa Nwt Broderet I HWPqXYwWT

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Papirpose Nvt Draped Twill Small Størrelse 1 Perse Pants James Quarry Grey wqCrwEAc

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stretch Kvinder Long Ca Soft Sleeve Åben Awesome21 Solid Line Long Forstrik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

39281 Plain Læder Cml Chloe Håndtaske 1qzB00

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Xs Leg sort hvid Melville Rød Valentina Bukser Fit Loose Wide Plaid s Brandy qSgOYwnPP
Wide Zimmermann Bayou Leg Pant Bayou Zimmermann Leg Wide ZZwByq1cX
Stretch Long Forstrik Åben Sleeve Long Solid Ca Line Soft Awesome21 Kvinder

Ca Awesome21 Long Åben Line Soft Sleeve Solid Forstrik Stretch Kvinder Long qwfFOvHZ

Nyeste indlæg

Cord Mennesker Military Gratis Boho Uncut M Nye Blazer Xs Støvet Ruffled Jacket z5q8nIgwd