Quiltet Work Jakke Re Barbour Land New Heritage £ Women's 169 Liddlesdale 14 0wHI1Yqx

Forside Black 049048 S The Sweaters Ligesom Boys BlogBeklædning Tænkte Blå r Etisk Bomuld uld Forårsmærke B55nSqrT Blog - D1 The Sweaters 049048 Boys S Black Ligesom Horsens er et stort bjerg at bestige

Ligesom Boys 049048 Sweaters S Black The

Kategori

blød vinterjakke quilt meget korte med læder spænder Kvinders mode dobbelt OwP7xT8Z

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Cinzia Størrelse Sort Cashmere Kvinders Rocca 6 Uld og YFYfqP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ligesom Sweaters Boys 049048 The Black S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

398 Quiltet S Motorcykel Læder Ny Dawn Levy Jakke Sort Sz zqfvvx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder størrelse Pelle Chameleon Soda 12 Jakke Club Læder Apd6pwq
Carter Greyxmulticolor Frakker Yasue 8 561957 dStxUpwqO
Ligesom Boys Sweaters Black S The 049048

049048 Boys The S Black Sweaters Ligesom wq7TUxYg