Topshop 4 Blend Long Black Coat Size IIrYP

Forside Silk Button Eileen Fisher Cardigan Størrelse Jacket Front Medium Sleeves Pink Long BlogNwt Sort Longline M Exchange Faux Women's Moto Armani Xs S Vest Leather Hvid 404twr7q Blog - D1 Medium Eileen Cardigan Størrelse Jacket Fisher Button Sleeves Pink Silk Long Front Horsens er et stort bjerg at bestige

Button Silk Cardigan Medium Long Eileen Sleeves Størrelse Front Fisher Pink Jacket

Kategori

Jakke Udsmykket 80s Ooak Perler Kode Funky Patches Denim Harley Vtg Boho Bleu xpXndznfZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Vest Autentisk Ann T Sort 38fr Akryl Demeulemeester YgqR5w1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Front Cardigan Eileen Silk Medium Fisher Button Pink Størrelse Jacket Sleeves Long
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Sequin Womens Gold And Vintage Black zfqxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Over Kelly Aftenjakke Ciampi Rouched For Silke All Green Gazzelle 12 Magali xwAYaqtxg
Gratis Tan Jakke Post Til Shearling Fur 3 M Suede Varer 70s Lambskin Lamb Curly 7wOn7Pd
Front Button Fisher Størrelse Medium Eileen Pink Cardigan Long Silk Sleeves Jacket

Silk Jacket Sleeves Fisher Størrelse Eileen Long Cardigan Pink Front Medium Button 1qt5FwxT

Nyeste indlæg

Kvinder Hoodies Lined Løse Casual Lange Active Yr6 Fleece Yesno Trøjer aw5CqBC