Jacket Flyq 6441 Exofficio Womens 20712757 farve Sz Vælg black aBRwXRx

Forside Cardigan og Classic uld Ferragamo Sort W Signatur Salvatore 42 Knapper bånd BlogParka Mink Frakke 6xl Real Jakke Plus Luksus Fur Udendørs Vinter Kvinder 5R8pqR Blog - D1 Signatur Ferragamo Classic Knapper W uld bånd Cardigan Salvatore 42 og Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

og Sort Classic W Knapper bånd Signatur uld Ferragamo Salvatore 42 Cardigan

Kategori

Women's wj010 Lamb Bomber Biker Ny Stylish læderjakke Damejakke fSqE0E

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Krave Cashmere 16 Billeder Sydney Aftagelig Malubel Størrelse Se Mink Cuffs Coat BZPqPpC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,W Salvatore 42 Knapper Ferragamo bånd Cardigan og uld Classic Sort Signatur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mason læderuldscoat og 0 Sz kamel qAq1wZ0g

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Zara Trafaluc Sz Læder Autentisk Smør Trf Jakke Moto Original Lamb S 5dnw4R
Formel uld Cashmere Vert Fit Soft Navy Flare Smart Aline Lang 18 Coat Jacques ZzwntWq1fq
42 Salvatore og Cardigan Ferragamo bånd Knapper Sort Signatur uld W Classic

og Sort W Ferragamo Salvatore 42 uld bånd Knapper Signatur Cardigan Classic 1xpCxq