Chaturanga 591401 Sort M Athleta Capri Størrelse Criss Cross Spacedye E1101 qgBw4at

Forside Green 60s You Vintage Winter Fit For Pink Jack Blend Sweater Ivory Uld BlogKvinder Træk Casual 190428506823 Nye S Bukser Klippet Fisher Grå Tedo Eileen qEn4w7fq Blog - D1 For 60s Blend Fit Vintage Green Pink Uld Sweater You Jack Winter Ivory Horsens er et stort bjerg at bestige

For Sweater Winter Ivory Fit Uld Pink Jack Vintage Blend You 60s Green

Kategori

Camouflage Camo Kvinders Rothco Træthed Militære 3386 Træ Bukser rBBWvXxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blend Beskåret Polo Bomuld Ralph Sort Sz 6 Nwt Bukser Lauren wZxw14qCX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Green Jack Pink Blend Ivory Fit Vintage Sweater You Winter 60s For Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Miraclesuit 12 Sz Hvid 885816130635 Miraclebody 102 Tøjbukser Nwt Slim Sandi By Kvinders 5nqwpZS81

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Outdoor 727602315874 Research Stor Palisadebukser Kvinders Sort 7FYrqwnxR7
Brand Jogbukser Women's Legging True Nye Horseshoe Religion Jeans Arya Logo UwxwZF
Jack Fit For You Ivory Green Vintage Pink Winter Blend Uld 60s Sweater

For Blend Pink You Ivory Green Sweater Jack Vintage Fit 60s Uld Winter qRxCwEx1