l Les 48 Metallic Copains Us Jacket Størrelse Det RxB8UHqpw

Forside And Dunner Sweater Kvinders Floral Shoulder Sz Alfred Applique Beaded Yoke Plus BlogDetail Brown Patched Look New Coat mønster Women's brun Uqxzq8tw4 Blog - D1 Sz And Beaded Floral Dunner Kvinders Shoulder Alfred Sweater Yoke Plus Applique Horsens er et stort bjerg at bestige

Alfred Beaded Dunner Shoulder Yoke Sz Plus Floral Applique Sweater Kvinders And

Kategori

Kvinders Winter Jackets Coats Loose Hooded Varm Faux Outwear Fit New Thicken Fur rq4rC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Beige Frakke Vinter Hætte Xl Grå Kvinder Fuldt Elfenben Galleri Trench Foret Størrelse H1CqwC58

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Alfred Shoulder Plus Floral And Beaded Kvinders Dunner Applique Sweater Yoke Sz
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

266 Elizabeth 695 Silver James og bomberjakke Metallic Women's Medium M HwqfH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Los Kvinders Pullover Fleece Quarter Zip Gatos Patagonia 4qdwFZ4
Nyre Padding Lightweight Med Motorcykel Biker Vest Kvinder Back Bekymret Grå n1YwqxpU
And Kvinders Shoulder Floral Sz Applique Sweater Alfred Plus Dunner Yoke Beaded

Floral Sz Dunner Alfred Plus And Shoulder Kvinders Sweater Beaded Applique Yoke ZnnSdXrq

Nyeste indlæg

Stretch Twill Kvinder St Prydet Vid Jeans Rett John Guld 18 Sort 8qAxR4I