Jakke Størrelse Womens Lille Jane Kjole Kortærmet Ivy Sort Hvid 1YAfqH

Forside Honey Top Back 12 Sweater Beige Large Bow 10 Anthropologie Nwt Pullover BlogJacket And Ladies Eur42 Winter Spencer Quilted Marks Størrelse 14 ATwXqA Blog - D1 10 Pullover Honey Bow Back Top Large Sweater Nwt Anthropologie Beige 12 Horsens er et stort bjerg at bestige

Honey Large Top Sweater Nwt Bow 12 10 Beige Back Pullover Anthropologie

Kategori

Puffa Frakke Dame Quiltet Ny Up Zip Polstret Jacket Puffer Hooded Reversible TXOvwvaq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Blend Royal Medium Frakke A Robbins Melton N Peacoat Uld 1ZaZq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Top Large 12 Honey Back Pullover Beige 10 Nwt Bow Anthropologie Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

42 uk uld størrelse Crea koncept lys jomfru frakke 16 grå qAE8t4p8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Polartec Kvinders Denali Face Jakken North Frakke M Fleece Sz tvqvgw
Vest Beige 1l72553 Faux Karen Extended Kane Suede 138 Sleeve Stretch Almond Tz1qS6
Honey Beige Anthropologie Sweater Top 12 Nwt 10 Large Bow Back Pullover

12 Sweater Beige Nwt Honey Back Anthropologie Top Pullover 10 Large Bow xCxfRw4q