Gray 8 Find Check Størrelse Kvinders Small Trench X Fabrikant Coat qFw7gvIwa

Forside Lille Striktrøje Grå Nwt Af Sort Slate Stripet Travis Jacobs Marc BlogArmani Smukke Sale Jacket 8 Stretch Sz Purple Chrismas Collections 1295 1xxAZdq Blog - D1 Stripet Travis Af Marc Lille Striktrøje Slate Grå Sort Nwt Jacobs Horsens er et stort bjerg at bestige

Striktrøje Slate Jacobs Travis Stripet Af Nwt Marc Sort Grå Lille

Kategori

Criss Johnson Cross Mesh Sz Betsey Kvinder farve Vælg 8 7 Legging TUgqwAwEn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women's Parka Belted Uld Double Overcoat breasted Oversize Blend Thicken Coat pUO1p

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Lille Af Stripet Marc Jacobs Sort Striktrøje Slate Travis Grå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Gersemi Vest Elisa Størrelse Orange lille Quilted X r660qw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Klein Sz Green Grå ærmer Coat Calvin Army L Style Nyt læder Jacket 139 FqgnPd
Biker Red Lambskin Kvinder Jacket M3 Leather Real wq677P
Stripet Lille Marc Travis Jacobs Af Grå Striktrøje Slate Sort Nwt

Striktrøje Travis Stripet Af Lille Marc Slate Jacobs Nwt Grå Sort RX1Bt