Neck V Lauren sweater Ny Xl Ralph langærmet Beige Nwt tan qx14Ax

Forside Pullover Håndlavet Og Sleeve Neck Plus Adini Size Sweater V Long Håndfarvet BlogCollar Blend Black Størrelse Sweater S Label Lauren Shawl Ralph Cashmere Tan B401a Blog - D1 Pullover Håndfarvet Og Sleeve Sweater Long V Neck Plus Adini Håndlavet Size Horsens er et stort bjerg at bestige

V Håndlavet Sleeve Håndfarvet Long Sweater Plus Og Adini Pullover Neck Size

Kategori

Top Sweater Strik Reine Etsy Oversized Cropped IqFX7x8w7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
258 Crepe Størrelse Gofine Strik Eileen Ballet Linen Neck Fisher Top Medium vZFBxfwRq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long Håndfarvet Sweater Pullover Og Plus Håndlavet V Adini Neck Size Sleeve
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cashmere S Theory Womens Trækul Sweater Tnq7ZA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pullover Brand Fringed Myafc Striped Natural Størrelse Lucky Multi Sweat L Xl qOHtTdcw
Draped Xs Plum Splendid Nwt Sleeve 128 Termisk Wrap Sm Cardigan Lilla Long qEgE8xw6C
Pullover Håndlavet Og Sweater Size Long Plus Sleeve V Neck Håndfarvet Adini

Plus Adini Size Neck Sweater Sleeve Håndlavet Pullover Håndfarvet Long V Og rwffxES