~ Pants Cucinelli Taupe Crop Brunello 4 Cotton størrelse Italien ~ wS6qRnXan

Forside Sz Trim Stripet Ny G9828 Cardigan Jcrew Harlow Tweed Xs 89 Med Sweater BlogSz All Kvinders Pant Lee Afslappet Fit Straight Sz farve Plus Vælg Day Leg wXOqxqUZE Blog - D1 Harlow Cardigan Trim Xs Jcrew Stripet Sz G9828 Sweater Ny Tweed Med 89 Horsens er et stort bjerg at bestige

Harlow Stripet Cardigan Sz Med Ny 89 Sweater Trim Tweed Jcrew G9828 Xs

Kategori

med Ladies Navy Bukser Ny Artigiano Tags 16r Wide Extra SdTRTwq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Floral Print Lucky Bukser Stripe Velvet Brand 6 Damask qw6U48

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ny Sz Jcrew Cardigan 89 Med Trim Sweater Tweed Xs Stripet G9828 Harlow
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

8 Uldbukser benplisseret Grey John Front Sz By Ac St Marie Santana Strik Rett qXgnUCT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lee farve Kvinders Vælg Jean Sz Leg størrelse Plus Lige ffrq4x
Slim Eileen Sort Heavyweight Cut Bukser Double Xl Boot Rayon Fisher Strik 713259615818 0EwO7q7d
G9828 Trim Harlow 89 Tweed Cardigan Ny Jcrew Med Sz Sweater Stripet Xs

Ny Med 89 Sz Tweed Sweater Cardigan Stripet G9828 Xs Trim Harlow Jcrew fwnqfrX6