Læder Kvinders Womens 34 Helium Størrelse Vntg Vntg Jacket Soft 34 Blød Jakke Size Leather Helium tAaHAx

Forside Grey Størrelse neck Small Malibu Miles Cashmere V 27 Sweater BlogSz Nights 4 Paris Woman's Double Scotch Soda Breast Jacketcoat Large Maison 7qwS8HS Blog - D1 neck 27 Grey V Small Cashmere Miles Malibu Sweater Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

V Small Sweater 27 Størrelse Malibu Cashmere Miles Grey neck

Kategori

Elizabeth 026 Small S 695 James 10770399 og Silver Kvinders Glossy Bomber Størrelse Jacket fxwAFfqPr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Valentino Miss Houndstooth 10 Business 8 Sz Fitted Vtg Jacket Blazer Classic V pTdpUW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Small 27 V Sweater Malibu neck Cashmere Miles Størrelse Grey
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Størrelse Osp 8 £ Sort Velvet 169 Wp546 Trench Vinklet Pocket Mint S0TYxfqwp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Suede Fringe Long Real Tassle Coat dwXdxT
Cavallo Damejakke Bango størrelser Alle Mørkeblå gZgwnFRq
Malibu Small Miles Grey Sweater Cashmere neck V Størrelse 27

Sweater Malibu neck V Cashmere Grey Miles 27 Small Størrelse xFzqwYOW5