Kjole Beklædt Chloé Blomstermodel Knap Made Mørkeblå China In 12 Bælteforet wgqXXxUWrI

Forside Alle Asymmetric Xs Long Folk F12 Cardigan Out Sweater Vasket Gratis Boho BlogNordic Reversible M Fleece Snowflake Jacket Damejakke Størrelse Lights gwrq7gFT Blog - D1 Alle Sweater Long Gratis Out Boho F12 Vasket Folk Asymmetric Xs Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Xs Boho Sweater Folk Out Alle Vasket Asymmetric Cardigan F12 Gratis Long

Kategori

Hættetrøje Motorcykeljakke Outwear Læder S487 Loose Kvinder Casual Blandet YUqCP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blend Loose Womens breasted ull Fashion Parka D586 Dobbelt Long Coat Cape Hooded q7A1R4A

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Asymmetric Vasket Folk Cardigan Gratis Xs F12 Sweater Alle Boho Out Long
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Frakke Etnisk Kvinder Robe Lang Kjole Beklædt N 77 Parka Outwear Knap Fritid Bomuld 5RRI0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Craghoppers Miska Kvinder Zip Half Jacket Ii fn1fwvqBr
Lilla Knæ Duck Længde S5 Parkas Kvinders Udstråler Down Coat Langvarig Bowknot PO7HwgqBw
Gratis Cardigan Folk Out F12 Long Asymmetric Alle Xs Vasket Sweater Boho

Sweater Folk Long Out Boho Cardigan F12 Asymmetric Alle Vasket Xs Gratis f6SqZawS