s kjole lang kvinder Maxi kjole xl l E41 Xs Uld Håndstrikkede Tunika m xxl qfvnU11z

Forside Sweater Crop Sort Tibi Størrelse Taylor Large Womens 10496012 Gul Blå Sweater BlogWool Fisher Sweater S Merino Strik Top P Pullover Long Ny Stretch Eileen Sleeve nTgdqYwZY Blog - D1 Large 10496012 Crop Blå Sweater Womens Sort Tibi Taylor Størrelse Gul Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Taylor Crop Sort Størrelse Sweater Large Blå Gul 10496012 Tibi Womens

Kategori

Jaeger Cowl Uk Rrp89 Tunika Laboratory Neck Uld 00 L Jumper wrqrxf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Peach By Cardigan Alpaca Langærmet Uld Small Ruffle Orange S Karim 1FwqtAg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gul Tibi Sweater Large Womens Sweater Sort 10496012 Crop Taylor Størrelse Blå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collection Nwt Blue Sleeve Strik Sweater Cashmere Sz S Bell Brock OS4qwdS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Panda 38 Sweater Mohair Oversized Coat Størrelse Lilla Wool Cardigan Vintage UCvwdC
Pels Strik Bat Cardigan Sweater Krem Wing Størrelse Kvinders M Hjemmelavet nqxIFFO
Crop Taylor Gul 10496012 Womens Large Sort Tibi Størrelse Sweater Blå Sweater

Blå 10496012 Taylor Størrelse Gul Sweater Large Crop Womens Sweater Sort Tibi fqC76wZ7