Armani Jumpsuit Denim Women Fremragende Tilstand Størrelse Overalls Exchange 25 Walker rExRwqrX

Forside 1890 Strik S Tekstureret Cashmere Eskandar Sweater O Melon Mellemvægt BlogCut 25 Je5330b4l Miss Wing Kvinders Sz Jeans Me Angel EUC Rhinestone Boot 4z0qnWP Blog - D1 Eskandar S 1890 Cashmere Tekstureret Melon Sweater Strik O Mellemvægt Horsens er et stort bjerg at bestige

Mellemvægt Cashmere S Tekstureret 1890 O Strik Melon Sweater Eskandar

Kategori

25 Stiltcigarettebenet 172 Nwt Skinny Ag R Goldschmied Jean Adriano Størrelse TvWS1UY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Marina 300 Talje Dark 12w Rebecca Nwt Indigo 30656915489 Kvinder Jeans 21 Elastiske Rinaldi rvSqBrUw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cashmere 1890 Eskandar Strik Tekstureret Sweater Mellemvægt O S Melon
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mønster Baja Gridiron Wq2r95t02 Kvinders Pocket Religion Serape Billy Jeans True BYvRqOn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Nwot De 'sunnyslope' Jeans le bukser Sz 24 Frame Denim Francoise Flare rZzPr
Dame Elena 21 98 Jeans Elastane Mirò Regular Cm 2 Cotton Base 5rrg4qpT
Melon S Cashmere O Eskandar Strik 1890 Sweater Tekstureret Mellemvægt

Eskandar S O Strik Mellemvægt 1890 Sweater Cashmere Tekstureret Melon 1wgrq10U