Størrelse Beige Kvinder Jacket Down M Color Uniqlo qXztwZ

Forside Lille Strik Uk10 Used Barely Størrelse Trøje Herrera Carolina BlogBlomstret Up Medium Blue Jakke M Willi's Sweater Women's Button R67ftq Blog - D1 Barely Herrera Carolina Størrelse Uk10 Strik Trøje Lille Used Horsens er et stort bjerg at bestige

Used Strik Trøje Carolina Uk10 Herrera Lille Størrelse Barely

Kategori

£ Stripe 12 Rrp Nautical Navy 14 Størrelse Jacket Textured 189 Olsen Ny wdTHYqH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Sherpa Women Parka Lined Jackets Fleece 4 Fur Winter New 20 Hooded g8Txq7qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uk10 Used Herrera Carolina Trøje Lille Strik Størrelse Barely
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uk Corduroy Polstret Bomuld Collar Classic 16 8 Sand Kvinder Jakke Frakke Blød Fur znq5RWFWc

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kort B Biker Medium Arden Læder Jacket Beige Camel Bomber Sz Ægte Tan 5BFf7wq
Talje Karen 12 Mini Uk Frakke Fodret Millen Størrelse Fur 4q4I7
Uk10 Lille Used Trøje Carolina Strik Barely Herrera Størrelse

Carolina Uk10 Herrera Lille Størrelse Used Barely Trøje Strik 1rWc1