Kvinders Størrelse Jakke Med Rustik Stitched Leaves Rust M Uld Sort Folkekunst OB7Bzq

Forside One Sweaters Urban 211448 Doors Research Brown BlogMed Ny 6 Læder Brown Taylor Handsker Størrelse Kasse Tag I Lord Dens Originale XFfqw0xYgX Blog - D1 211448 Research Urban Sweaters Doors Brown One Horsens er et stort bjerg at bestige

Research Urban Doors Sweaters Brown 211448 One

Kategori

Dream Catcher Women's Denim Størrelse Lauren Jean Jacket Ralph S Design qB167wnx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mainline Kvinder Buffalo B21 Giorgio Armani Læder 42 Beskåret Etiopisk Jakke 1SxZEAv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Brown Research Urban Sweaters 211448 One Doors
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kuho Gratis Orangexmulticolor 435106 Jakke 435106 Gratis Orangexmulticolor Kuho Jakke gHwII5vxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Frakker Parka Fur Størrelse Vinter Outwear Kvinder 4xl M Hættejakke Varm rq7UnFS6wr
Raincoat 1x Plus Trench Church Winter 3x Jacket Women's 2x Vandtæt Fall qXH8nwwZ
Brown Urban Sweaters One Research 211448 Doors

One Research Brown 211448 Sweaters Urban Doors xgqR0Y0P