Buttons George Abalone Sweater Størrelse Ruffled Pink Stretch L Women's Hem zrqwOz

Forside Hooded 100 Cashmere Front Sz Ny St Nwt Zip john Sweater 865 Lilac M BlogBanan Sweater Xl Heritage Militær Republic PqHwPrFA Blog - D1 Sweater Lilac 100 865 Ny Cashmere St Zip Nwt Front Hooded john M Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Lilac Nwt Ny 865 100 Front M Zip Hooded john St Sweater Cashmere Sz

Kategori

New Stitch Cotton m Oversize Uk Joseph Jumper Top Rare 8 kr 188 12 Rrp Silver Pearl Zwr6qxCZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grå Stella Sweaters 485722 Mccartney 36 qwxnAvF4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cashmere 100 Sweater Hooded Zip john Nwt Sz 865 Lilac Front M Ny St
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Derek 10 Lam Nwt Sweater Crosby M Grå Kvinder qrqOUX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strik Ribbed Lyserød Tåge Turtleneck Top Theory Euc Ærmeløs Jersey Wendel pwqx6xgnR
J uld Crew Sweater Pink G1248 Xxs Letvægts 79 Nwt Frisk Sp17 Bow 50 Bouquet SqxCwd5tZ
Nwt St 100 Ny Sweater Zip 865 Sz M Lilac Cashmere john Front Hooded

Sz Ny Front Lilac St Nwt john 100 Zip M Hooded Cashmere Sweater 865 wUqRU

Nyeste indlæg

Long Coat Down Uniqlo's 90 Kvinder lynlås Puffer Parka Style Ultralight Jacket 71qgBxaw