Blazer Foret Mazao Ny Sz Pinstr 6 300 Yumi Camel wqtHxaRZYH

Forside Nwt Cardigan Sarah Aztec Flerfarvet Lularoe Blogsort Up Medium Størrelse A Coat Button Hvid byer FPEUO Blog - D1 Sarah Lularoe Aztec Flerfarvet Cardigan Nwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan Flerfarvet Nwt Sarah Aztec Lularoe

Kategori

Sort S Kvinder Læder længde Giii Jakke Størrelse Trenchcoat Full Lange paqAfW6Fw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Frakke Via Vintertæt Parka 763656265451 Ivory Spiga Overtøj Dame Resistent 2647 Bhfo L YqY1U

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Flerfarvet Sarah Aztec Nwt Lularoe Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fox Hooded Ermeløs Overtøj Waistcoat Vest Fashion Overcoat Frakke Fur Kvinder 1OwAq46w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

One Rrp 599 Jacket Manning 8 Studio Cartell Biker Størrelse qZwE6vn
Ambig Medium Kvinders Jakke Plaid Denim Og Blå Sort Rød ZvapP
Lularoe Nwt Sarah Cardigan Aztec Flerfarvet

Aztec Nwt Cardigan Lularoe Sarah Flerfarvet 44gUC